Menu

Kurzy | Služby KOTHE | Liehovarnícke technológie s vysokými štandardmi

DESTILÁCIA OVOCIA

DESTILÁCIA OVOCIA

29.5.2024 23:24.00 13

1-dňový destilačný kurz teórie a praxe na tému rmutovanie a destilovanie ovocia s fermentačným technológom p. Amosom von Brünningom a p. Hofelichom (Kothe Distillationstechnik).

Čítajte viac
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Zavrieť
Zavrieť