Menu

DESTILÁCIA OVOCIA

1-dňový destilačný kurz teórie a praxe na tému rmutovanie a destilovanie ovocia s fermentačným technológom p. Amosom von Brünningom a p. Hofelichom (Kothe Distillationstechnik).

DESTILÁCIA OVOCIA

Datum: Samstag, 10.02.2024

Ort: Gourmet Berner, Bruckwiesenstr. 1, 71384 Weinstadt
Kosten: 120,00 € zzgl. gesetzliche MwSt. (19%)
Anmeldungen: bitte unter info@kothe-dt.de oder +49 (0)7161-627 39

Späť Vytlačiť stránku
Diskusia
Nový komentár

Kontrolný kód

i
Zavrieť

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Zavrieť
Zavrieť